nevena_poshtarova_KissНа 11 февруари 2016 г. от 16:00 часа се открива благотворителна изложба-базар под надслов “Подари сърце”. Тематиката е свързана с наближаващия празник на влюбените – Свети Валентин. Изложените творби ще бъдат разнообразни и като стил и като цена, така че ще има за всеки по нещо.

Мястото е Читалище Напредък – гр. Шумен, а всички участващи творби са дарени от авторите за благотворителна кауза – набиране на средства за лечението и рехабилитацията на млад мъж от гр. Шумен, който след инцидент става инвалид и не може да се грижи за тригодишната си дъщеричка.
По традиция Невена Пощарова участва в много от благотворителните инициативи в града, и това събитие не прави изключение. За изложбата, авторката е подготвила три творби – една маслена и две приложни картини.

Събитието се организира от Женско благотворително сдружение “Подай ръка – Шумен”, а авторката отправя покана към всички социално ангажирани и благотворително настроени шуменци, да се включат с покупка или дарение.

“Да помогнем заедно на едно младо българско семейство да повярва отново в доброто и в хората!”

Арт Галерия - Невена Пощарова