Кристална картина, дарена за благотворителност

Кристалната картина „Ягоди“ впечатли гостите на бала

Уникално произведение на изкуството бе продадено на петия благотворителен бал на сдружение „Подай ръка“. Луксозният предмет бе дарен за благотворителната кауза от авторката – Невена Пощарова, и представлява картина уникат, изработена с истински кристали Swarovski. Изящното произведение на изкуството стана собственост на кмета на гр. Шумен – Красимир Костов, който след ожесточенно наддаване с още няколко бизнесмени, надделя и се сдоби красивия предмет.

Каузата на бала бе подпомагането на социално слаби абитуриенти, като със събраната сума от 3 265 лв ще бъдат закупени официални тоалети и куверти за шестима шуменски абитуриенти, които са от социално слаби семейства и от дома за деца без родителска грижа в гр. Шумен.

на бала присъстваха представители на бизнеса, общински съвет, местната власт, творческата интелигенция и медиите. На търг бяха разиграни картини, художествени пластики, кулинарни лакомства, сувенири и други, за които наддаваха бизнесмени, нотариуси, политици, адвокати, съветници и други гости.

Comments are closed