Кристалната картина “Ягоди” впечатли гостите на бала

Уникално произведение на изкуството бе продадено на петия благотворителен бал на сдружение “Подай ръка”. Луксозният предмет бе дарен за благотворителната кауза от авторката – Невена Пощарова, и представлява картина уникат, изработена с истински кристали Swarovski. Изящното произведение на изкуството стана собственост на кмета на гр. Шумен – Красимир Костов, който след ожесточенно наддаване с още няколко бизнесмени, надделя и се сдоби красивия предмет.

Каузата на бала бе подпомагането на социално слаби абитуриенти, като със събраната сума от 3 265 лв ще бъдат закупени официални тоалети и куверти за шестима шуменски абитуриенти, които са от социално слаби семейства и от дома за деца без родителска грижа в гр. Шумен.

на бала присъстваха представители на бизнеса, общински съвет, местната власт, творческата интелигенция и медиите. На търг бяха разиграни картини, художествени пластики, кулинарни лакомства, сувенири и други, за които наддаваха бизнесмени, нотариуси, политици, адвокати, съветници и други гости.

Арт Галерия - Невена Пощарова